Facebook Twitter LinkedIn Youtube
Zakenvriend KWF

Grossiers

Het AD Grossiersnetwerk bestaat uit circa 140 vestigingen die een compleet assortiment van automaterialen, gereedschappen en equipement leveren. Aanvullend kunt u bij de AD Grossiers terecht voor een groot aantal services en diensten op maat.

Organisatie

AD Nederland is de logistieke dienstverlener achter het AD Grossiersnetwerk. Met behulp van een internationaal netwerk en een hypermodern distributiecentrum voorziet AD Nederland haar partners dagelijks van alle denkbare automaterialen, gereedschappen en equipment.

Concepten

Bent u op zoek naar een nieuwe uitstraling voor uw autobedrijf of zoekt u een manier om het rendement van uw onderneming te verbeteren? De AD Grossiers bieden verschillende concepten & werkplaatsformules ter ondersteuning van het universele autobedrijf.

AD International

AD Nederland en de AD Grossiers maken deel uit van het Autodistribution International (ADI) netwerk. Dit internationale verbond, verspreid over 26 Europese landen, versterkt de onderhandelingspositie met leveranciers en draagt bij aan de hoge servicegraad van het AD Grossiersnetwerk.